• Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  • Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  • Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  • 1
  • 2
  • 3

Diakomichalis

Ταξιδιωτικό Γραφείο

Το τουριστικό γραφείο «DIAKOMICHALIS TRAVEL & SHIPPING AGENCY»  ιδρύθηκε το 1985 από τον Διακομιχάλη Ηλία και ήταν το πρώτο τουριστικό γραφείο του νησιού, ενώ το 1998 διευρύνονται οι δραστηριότητες του με την ίδρυση του πρώτου γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Νίσυρο.

Βρίσκεται στο κέντρο του Μανδρακίου Νισύρου, δίπλα στην πλατεία «Ηρώων»  και στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και με την πολυετή πείρα όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας μας,  παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που θα σας βοηθήσει από το αρχικό στάδιο της μετάβασης σας στο νησί της Νισύρου, όσο και στην συνολική οργάνωση των διακοπών σας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες,  με τα καλύτερα τοπικά τουριστικά καταλύματα και με τουριστικά γραφεία άλλων νησιών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, αλλά και για αποδράσεις μακριά από τη Νίσυρο.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που γνωρίζουμε και αγαπάμε τον τόπο μας, αλλά και αυτό που κάνουμε. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Επισκεφτείτε το γραφείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε τις διακοπές σας και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

Τελευταία Νέα

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Κατά την παραμονή σας στο νησί , μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, αλλά και για να θαυμάσετε τα αξιοθέατα. Το γραφείου μας, σας παρέχει διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μάθετε Περισσότερα

Βρείτε Ξενοδοχείο

Βρίσκουμε για εσάς το καλύτερο δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή σε παραδοσιακούς ξενώνες (σπηλάδια) , στην καλύτερη δυνατή τιμή και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε εσείς μόνο τις ημερομηνίες και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Μάθετε Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

diakomichalis nisyros travel agency

Μανδράκι, Νίσυρος, 85303 Δωδεκάνησα, Ελλάδα Τηλ.: +30 6932006894 / 6972947320 / 6977735229 / 2242031459
Email: info@visitnisyros.gr