Οργάνωση Ημερήσιων Εκδρομών

Ημερήσιες Εκδρομές & Μετακινήσεις με Πλοία και Λεωφορεία

visit nisyros map smallΑναλαμβάνουμε την οργάνωση ημερήσιων εκδρομών σε σχολεία, συλλόγους και γενικά σε κάθε πολυπληθές γκρουπ επισκεπτών. Οι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορεία 37 θέσεων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ξενάγησης. Επίσης μπορούμε να σας οργανώσουμε και τη μετακίνηση σας προς και απο τη Νίσυρο με πλοία.

Παρέχουμε μετακινήσεις με mini-bus, με δυνατότητα μεταφοράς έως 19 ατόμων, ως οργανωμένες εκδρομές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας , σε κάθε σημείο του νησιού και σε κάθε αξιοθέατο, ώστε να απολαύσετε τις ομορφιές του τόπου μας, άνετα και οικονομικά.

Στείλτε Αίτημα

Αξιοθέατα στη Νίσυρο

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Κατά την παραμονή σας στο νησί , μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, αλλά και για να θαυμάσετε τα αξιοθέατα. Το γραφείου μας, σας παρέχει διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Make your Reservation Online

Βρείτε Ξενοδοχείο

Βρίσκουμε για εσάς το καλύτερο δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή σε παραδοσιακούς ξενώνες (σπηλάδια) , στην καλύτερη δυνατή τιμή και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε εσείς μόνο τις ημερομηνίες και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Μάθετε Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

diakomichalis nisyros travel agency

Μανδράκι, Νίσυρος, 85303 Δωδεκάνησα, Ελλάδα Τηλ.: +30 6932006894 / 6972947320 / 6977735229 / 2242031459
Email: info@visitnisyros.gr